Infrastructure & Network Administrator

# INDE02968

Als Infrastructure & Network Administrator ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van de volledige technische IT-infrastructuur: servers, opslag, netwerken, telefoonsysteem, desktops, databases en beveiliging,..

Takenpakket

· Je bent verantwoordelijk voor het beheer van netwerken en communicatiesystemen (netwerken, IP-telefonie, videoconferenties, VPN).

· Je doet actief voorstellen om de netwerkinfrastructuur te verbeteren (Beheer van beheerbare switches en VLAN's). CISCO-oplossing.

· Je beheert de computerbeveiliging van het bedrijf (firewall, perimeterbeveiliging, antivirus, voorkoming van gegevensverlies).

· Je ontwikkelt beleidslijnen en procedures om informatielekken te voorkomen.

· Je ontwerpt en onderhoudt de bedrijfsnetwerken, waarbij de capaciteit en de beschikbaarheid worden afgestemd op de beschikbaarheid van de bedrijfsprocessen.

· Je waakt over de gestructureerde bekabeling en bent verantwoordelijk voor de installatie van nieuwe netwerkpunten indien nodig.

 

Jouw profiel

 

· Je hebt een diploma behaald in een IT-gerelateerde richting

· Je hebt minstens 3 jaar ervaring in IT & Netwerk management

· Je spreekt Nederlands, maar bent ook vlot in het Engels

 

Ons aanbod

De opportuniteit om een uitdagende en verantwoordelijke functie op te nemen bij een groeiende, innovatieve en internationale trendsetter.

We bieden u een dynamische en multiculturele bedrijfscultuur waar initiatief, overleg en teamspirit aangemoedigd worden.

Jouw enthousiasme en resultaatsgerichte aanpak zullen van bij de start beloond worden met een contract onbepaalde duur en een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met een pak extralegale voordelen.

Back Print
Infrastructure & Network Administrator
In4Matic uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.